Om Marianne Luna

marianne-luna1865-sJeg slapper af i et køkken og har fra 2011-2018 udviklet opskrifter og blogget om bæredygtig livsstil på Baermonster.dk.

Ting jeg holder af inkluderer: At have gode samtaler, rejse verden tynd, møde spændende mennesker, blive klogere, spille brætspil med venner og familie, dyrke yoga, høre lækker musik, drikke god kaffe, få vind i håret og solskin på næsen, læse gode bøger og at cykle Aarhus tynd i solskin og snevejr på højtelskede damecykel.

Find mig på Instagram og på Twitter.

YOGA

Jeg er så heldig, at jeg har flere hobbies med indbygget job i. Udover at arbejde med journalistik og kommunikation underviser jeg i yoga.

Jeg underviser i hatha yoga, yin yoga og flow/vinyasa yoga. Find min yoga-hjemmeside lige her. På min Facebookside MaLuna Yoga skriver jeg hver uge hvor og hvornår jeg underviser.

Vil du booke mig til at undervise i yoga, kan du skrive til mig her: malunayoga(at)gmail.com