Yoga

En kold dag i det tidlige forår deltog jeg på mit livs anden eller tredje yogaklasse. Pludselig var noget anderledes. Jeg kunne ikke stoppe igen, og siden foråret 2012 har jeg haft en fast egenpraksis, der hele tiden udvikler sig. Nogle dage er det vilde flow-sekvenser, andre dage er det yin yoga og meditation, der er i fokus.

Yoga med Marianne Luna

Min yogaundervisning bliver beskrevet som nærværende, tryg, groundende og nysgerrig. Jeg skifter fokus fra gang til gang og lægger stor vægt på at stillingerne tilpasses dig og på det fællesskab, vi har sammen.

Book mig som yogalærer

Vil du booke mig til at undervise i yoga, kan du skrive til mig her: malunayoga(at)gmail.com
Du kan blandt andet få mig ud som yogalærer til firmaarrangementer, polterabender eller til eneundervisning bare for dig.

Yoga er for alle – yoga ved MaLuna Yoga

Jeg har undervist i yoga siden april 2014 og har undervist utallige timer.

Indtil videre har jeg over 400 timers yogalæreruddannelse bag mig. Jeg underviser i yin yoga, gravidyoga, hatha yoga og vinyasa/flow yoga. For mig er det en stor gave at få lov at give det videre, jeg elsker. Læs mere om min baggrund for at undervise her.

På mine yogatimer er der plads til usmidige og smidige, til alle former og farver. Og ikke mindst er der plads til at være dig, mærke efter og have det sjovt. Det betyder, at du er i fokus i timen. Min egen yogapraksis foregår derfor selvfølgelig ikke, når jeg underviser.

Her underviser jeg

Jeg underviser primært i Odense og Aarhus. På min Facebookside MaLuna Yoga skriver jeg hver uge hvor og hvornår jeg underviser.

Yogalæreruddannelse og kurser

Jeg tager løbende uddannelser og på kurser og masterclasses, ligesom jeg studerer litteratur om yoga. Jeg har blandt andet deltaget på masterclasses med Simon Krohn, Birgitte Gorm Hansen og Pernille Dybro.

2018: 80+ timers gravidyogalæreruddannelse ved Sattva Yoga og Maria Allingham.

2018: 30 timers yin yogalæreruddannelse ved Joe Barnett (Paul Grilleys senior student).

2017: Weekendkursus i Fascial Flow Yoga med Birgitte Gorm Hansen

2017: 40 timers yin yogalæreruddannelse ved Joe Barnett (Paul Grilleys senior student).

2016: 200 timers hatha yogalæreruddannelse ved AyurYoga Eco Ashram i Indien. RYT 200 certificeret.

2014: 50 timers yogalæreruddannelse i hatha og vinyasa/flow-yoga fra Fitness World Academy ved Marie Meldgaard og Louise Justesen.